Va?

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Vad dagarna går fort.

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne.

Åkte till Johanna och drack morgonkaffe och sedan bar det av hemåt. Lite surf och en massa städande. Har rensat i klädkammaren, tagit fram mer böcker till bokhyllorna, dammsugit, tvättat kläder, burit ut sånt som ska till Bumerangen och Röda korset imorgon. Hämtat barn och så lagat den avancerade rätten potatisbullar & bacon =)

Nu så ska jag pimpla lite kaffe å sen gå upp och spika fast en liten spik på en vägg i Emelies rum så den dära Barbieprinsessaplanchen kommer upp =)

Ikväll är det smyckeparty hos Anna. Det blir trevligt det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Av Jennie - 10 september 2009 15:45

Det här var nåt nytt men det funkar väl det med.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se