Va?

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Måndag igen!

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv.

Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att få vara ensam hemma i lugn och ro men det är bara denna vecka för nästa Måndag påbörjar jag lite mer svetsutbildning så det blir att återigen masa sig till Lernia =) men det är bara roligt =) att få lära sig lite mer om något man gillar brukar ju vara en bra kombination och förhoppningsvis ökar det mina chanser till ett bra jobb inom industrin.

Under Måndag till fredag så hinner man inte så mycket på eftermiddagarna, ungarna är trötta, middag ska lagas och vips så är det läggdax igen.

Vi har haft lite turbulent med regler och sånt men har börjat få det på rätt köl igen, samt det här med socker och kakor och godis. Hur gör ni andra småbarnsföräldrar när ni är på kalas ex? Får era barn äta hejdlöst av allt eller begränsar ni intaget av gott?

Jag har varit duktig och har från och med idag infört fruktstund när ungarna kommit hem från skola och dagis =) å mamma måste oxå äta =) Iza äter ju oxå en frukt om dagen på skolan så det känns bra =)

 

Jaja...jag ska amsa mig ut och hämta in tvätten nu.

 

Ha en bra dag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 10 september 2009 15:45

Det här var nåt nytt men det funkar väl det med.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se