Va?

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

A busy Monday

Av Jennie - 24 augusti 2009 19:37

Jädrans vad jag har sprungit idag, fram och tillbaka. Hit och dit.

Slängt saker, gett bort saker, köpt nya saker.

Promotat mig själv.

Fört ungar på morgonen till dagis respektive sexårs.

Hämtat desamma från dagis och sexårs.

Izas premiärdag har gått över all förväntan. Hon tyckte det var jätteroligt och spännande att få gå i den riktiga skolan =)

De hade grejat på i klassrummet, varit ute, ätit lunch, lekt och joxat med allt som de gör på sexårs. Bra att hon trivs och tycker att det är roligt.

Nu på em har vi bara tagit det lugnt med all rätt. Emelie somnade nyss, trött som en liten rädisa. Hon tog även en tuppis på dagis.

Det kommer hon nog att fortsätta med när det blir så tidiga mornar hädanefter.

Nelson & Mukka är och fiskar och jag njuter av lugnet.

Eftersom jag har lyckats göra bort alla måsten idag så blir det morgonpromenad imorgon å sen på stan med JOhanna.

Onsdag ska jag sikta på att ta mig till badis o simma o sola på fm.

Rå om mig själv och må bra.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se