Va?

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2009

Jag blir knäpp.

Av Jennie - 21 augusti 2009 13:35

Gud så less jag är på detta helvets som tydligen kallas lilla tonåren.

Ett evigt tjafs och allt, är det inte det ena så är det d andra.

Lockigt hår är fult, kläder som tjorvar, humörsvängar som slår varenda PMS anfall i världen, snäsiga svar, fräser åt allt.

Nån som vill ha den här ungen? Jag betalar om ni tar henne nu på en gång typ för jag orkar då inte lyssna på detta ginande och skrikande som pågår hela tiden.

Usch

Fy fan

Blä

Skit

 
ANNONS
 
Elinn

Elinn

21 augusti 2009 14:15

Det är ju det jag alltid sagt. Barn är inte gulliga, söta små änglar. ;P
Säg åt ungen att är hon inte snäll så kommer Elinn som har svininfluensa och hälsar på. (Jag kan sminka mig vit i ansiktet, kanske sätta dit lite gröna variga sår i ansiktet och äta krita så jag rosslar)..tror nog det skulle skrämma henne till att vara snäll. ;D

http://elinn.blogg.se

 
Malin

Malin

21 augusti 2009 14:28

Skönt att höra att fler kan tänka sig att sälja sina barn vissa dagar.. haha! :) Tur nog så finns det bra dagar också även om det inte känns som så för stunden.. Kämpa på!!

http://yeahyeahmalin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se