Va?

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Men jisses

Av Jennie - 20 augusti 2009 17:01

Jag är trött. Som fan.

Kan det bero på vädret?

Kan det bero på att vi varit och simmat?

Svar: Ja på båda frågorna.

Vi spisade en smarrig "lyxlunch" på LaGuna efteråt. Den var så bra att jag fortfarande är mätt.

Det har varit handling på ÖB & Coop + att jag har hämtat ut en Jotexpåse från okq8. Klantiga jag beställde kappmetervara istället för vanlig metervara så det var bara att skicka tillbaka det för byte men de andra grejerna var rätt =) som tur var.

Nu ska vi strax bege oss till M, J. I & V för en trevlig stund i goda vänners lag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se