Va?

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Minusgrader.

Av Jennie - 19 augusti 2009 07:41

Imorse kl 06 så var det minusgrader, min vän T skickade ett sms. Men jag hoppas att det har gått över till + sidan nu kl 07:42.

Jag har bakat igår.

Muffins

Långpannekaka

Tekakor

Vaniljbullar

Känner mig faktiskt ganska så duktig om jag får säga det =)

Iza har sovit med oss i sängen, hon hade tydligen drömt nån läskig dröm så jag är ganska ledbruten just nu. Gammal tant behöver sitt space =)

Nåja nu ska jag dra i mig en kopp kaffe eller tv innan Emelie & älsklo vaknar.

Dert är en solig dag idag =)


 
ANNONS
 
Sofie

Sofie

19 augusti 2009 09:44

Kan du inte baka en massa gott åt mig också? ;)

http://annikasofie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se