Va?

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Nu är pärlan här =)

Av Jennie - 18 augusti 2009 08:23

Malin: javisst =) till sist så kom han äntligen hemmed sin röda fina hoj =) så nu är lugnet återställt i huset *s*

Tisdag idag, klockan är snart halv nio och alla är uppe och färdigfikade. Emelie ska snart iväg till dagis och sen så kommer det ett större barn i utbyte *s* Lova kommer hit och leker hela dagen med Iza, jag ska roa mig med att baka. Syster har beställt och brödbilen åker ner imorgon fm =)

Om regnet håller sig borta så tar jag mig kanske en promenad senare under dagen när temperaturen har stigit över 6 +

Nån som är sugen på en fika på stan nån dag? Säg bara till så hakar jag på.

Nu ska jag fösa Emelie till vardagsrummet för blöj och klädbyte å sen är det dax för dagis.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se