Va?

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

Oj det var länge sedan!

Av Jennie - 16 augusti 2009 20:48

Men seriöst så har jag inte haft så mycket att berätta om.

Vi var i Piteå en vecka, bodde i liten stuga, Emelie vart förkyld och sen åkte vi hem.

Jag har jobbat på Jägarköket i 4 veckor, har gjort sallader. Ganska kul men fan vad man förstör sina stackars händer.

Nu har jag slutat jobba i Fredags och imorgon är det dax att gå till AF och återanmäla sig så man får igång sin stämpling o så.

Jag ska åka runt och lämna mina betyg och ett cv till lite olika företag och hoppas på att jag kanske är intressant nog så att de ger mig ett jobb =)

Gubben är i Umeå just nu och kommer upp med sina nya MC imorgon.

En Honda Firestorm, 1000 cc.

Finfin.

Ska bli kul att få åka med =)

Nu ska jag loda lite innan jag ska sova.

Hej på er.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

17 augusti 2009 20:59

Så han kom hem med en cykel till slut? :)

http://yeahyeahmalin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se