Va?

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Usch vad dålig jag är!

Av Jennie - 14 juni 2009 19:27

På att uppdatera alltså =)

Annars så är jag juh bäst i det mesta *s*

Idag har det varit en regnig dag. Inte mkt uteliv för de små men det är lika bra för Emelie har åkt på ögoninflammation (misstänker jag) och snuva så det rinner i massor från både näsa och ögon.

Vi har varit hemma och myst på iallafall sen till lunch for Emelie upp till farmor och farfar för att få vila lunch i lugn och ro. Trodde jag.

Men inte då =)

Hon har njutit av deras fulla uppmärksamhet i några timmar tills vi kom dit för middag.

Jag och Iza har inspekterat barndbilarna på Branka medans Nelson hjälpte Simons pappa med ngt angående motorcyklarna.

Hon var mäkta nöjd med att få sitta i den största och nyaste brandbilen.

Nu så har jag lagt Emelie medans Iza får njuta av privilegiet av att vara den äldre som får vara uppe längre =)

Kvällen blir nog ganska så lugn, chilla och kolla tv.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se