Va?

Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Scary shit.

Av Jennie - 24 februari 2009 12:45

De ringde från dagis idag vid 10 och sa att det var en unge borta med eventuell magsjuka, han hade varit igår o inatt hade han vaknat o haft ont i magen o spytt. Men det var oxå en chans att det var orsakat pga mjölk så jag hoppas på det (inge illa ment sådär ni vet)

Nå jag plockade hem ungarna strax före 11, var ute o skottade o grejade medans sängkläderna vart vädrade, in o åt lunch, tvättade Emelies snuttefilt i kokhett vatten, bytte kläder på båda ungarna, spritade händer osv =)

Nu sussa Emelie o jag ska försöka slänga ihop en långpannekaka till GK.

Men först lite kaffe.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se