Va?

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Just 4 U Kickidii =)

Av Jennie - 23 februari 2009 21:56

 • Min hjärna går på högvarv just nu, antar att det är därför jag har haft huvudvärk hela dagen.

Min snälla lärare har överseende med mig och jag läser teori denna vecka. Thanx.

Jag har hunnit med att:

 • lämna in förlovningsringarna på putsning
 • Hämtat namnändringsblanketter
 • Shoppat lite på Lindex
 • Shoppat på Intersport
 • Shoppat på Apoteket (det riktiga)
 • Ätit en ½ varm kebabmacka på brända och vart terroriserad av en skotte som bara pratade o pratade. Hörde inte häften av vad han sa.
 • Hämtat ungar
 • Varit hos frissan med Iza
 • Lagat mat
 • Jagat ungat
 • Assisterat mamma som kom o sydde upp gardiner åt oss *tack*
 • Hämtat brudklänningen från Anna.

Jag ska:

 • Duscha
 • Sova

Jag har fått:

 • munsår pga stress. Kul.


Nåja imorgon slipper vi stiga upp före fan. Jag ska tänka på mina kära klasskamrater som sliter därborta ;-)

Å fröken MizzMe ska inte pendla eller hur =)


Jaja jag ska slänga in bilder åt er som ni säkert har sett tidigare o sen ska jag duscha.


Kram o snusk på er.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se