Va?

Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

En vecka kvar.

Av Jennie - 21 februari 2009 12:59

Sen smäller det.

Nervös?

Nej faktiskt inte.

KOnstigt nog.

 
ANNONS
 
Roger

Roger

22 februari 2009 23:42

Hallo.
Jag jobbar eftermiddag den här veckan så det kan nog bli lite svårt. Till helgen hade funkat men då pysslar väl ni med lite annat gissar jag :-)

http://bakombasistensbas.webblogg.se

 
Roger

Roger

23 februari 2009 11:30

Hallo..
Jag jobbar em den här veckan så det kan nog bli lite svårt. Till helgen hade fungerat men då är väl ni upptagna med annat gissar jag :-)

http://bakombasistensbas.webblogg.se

 
Fia

Fia

23 februari 2009 23:12

Coolt. Men på just lördag firar jag o maken första bröllopsdagen. 29 e förra året på skottdagen blev jag fru K- son : )
Jisses vilka spännande dagar o DAG du har framför dig. Lycka till!

http://www.soda78.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se