Va?

Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

-28 grader

Av Jennie - 19 februari 2009 22:15

Jamenfy alltså.

Så kallt hade det varit föregående natt.

Tur att man har legat under sitt varma täcke och sovit gott....eller gott o gott. Först så är det en halvkrasslig lillasyster som håller en uppe till 23. Sen kommer det ett fyllo till sambo coh väcker en kl 3 och sen vaknar den nu friska lillasystern kl 0430 och vägrar somna om.

Tror ni att jag är trött nu?

Rätt svar vinner en gul traktor.


Iaf så har jag svetsat idag, det var jädrans kul och jag oppas att jag får gå vidare efter en v-fog till imorgon. Från liggande till stående.


Lite jobb blir det imorgon och sen på Lördag ska brudarna sova hos farmor o mormor medans jag o sambon ska storstäda, sen basta, gå ut på lokal och äta gott och sen ta en grogg på Mommas.

Vi behöver den tiden och umgånget för sen blir det en hektisk vecka fram till Lördag.


Vi har iaf fixat det mesta. Nu inväntas den beställda maten bara.


Nå jag ska ta o fixa mig lite te och sen ska det sovas.


kram på er.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se