Va?

Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Åh så dagarna går.....

Av Jennie - 13 juli 2008 11:50

Det är helt crazy alltså.

På helgerna ska man hinna med allt sådant som inte hinns på veckorna.

Baka, gå på stan o inhandla diverse saker, göra roliga saker med familjen, göra ngt på tu man hand vi vuxna....

Ja listan kan göras oändlig.

Jag har hunnit med att:

  • Baka muffins
  • Sitta på altanen och dricka kaffe
  • Vara på stan och shoppa lite
  • Göra en tårta
  • Städa
  • Tvätta

Min andra hälft har fått den här helgen ledig för att umgås med sin kompis Mats som är här över helgen. De kör MC, fiskar o gör andra killgrejer.

Sen är det min tur.

Åh vad jag längtar tills man har semester och får vara lediga tillsammans hela familjen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se