Va?

Alla inlägg under maj 2008

Av Jennie - 6 maj 2008 13:09

Magsjukebarnet har ätit en Piggelinglass och druckit bubbelvatten. Nu sover hon uppe i sitt rum.

Lilla flickan är gnälligheten själv och har fortfarande feber, den ligger mellan 38-39 grader och hon ser sååååå ynklig ut.

Pappan mår bra än så länge *pepparpeppartaiträ* och ligger på golvet i vardagsrummet och kollar tv med lilla flickan.

Mamman agerar sjuksköterska, kokerska, städerska osv som vanligt men det hade inte frövånat mig om jag får en runda till med magsjuka.


Jaja man får väl se.

Bara min huvudvärk behagar att gå över snart.

Av Jennie - 6 maj 2008 08:59

Japp så är det.

Natten mot Måndag var jag dålig mellan 20-02 men sen var det över. Igårkväll vid 24 så hörde jag ett plaskande ljud från Izas rum, jag kikar in och där sitter det stackars barnet nerspydd i sin säng, tittar upp på mig och säger glatt: jag vaknade av att jag kände att jag ville spy. Jahapp så då var det bara att börja sanera. Hon bodde på toan i typ 45 minuter (inkl duschningen) o sen somnade hon och vi har alla sovit till 08.

Nyss kom det en liten spya, mestadels vatten som hond ruckit nu på morgonen, allt är sanerat och barnet ligger på handduk i soffan emd handduk över sig. Hink inkluderad.

Nu ska jag fixa kläder åt E.

Mera spyrapporter senare.

Av Jennie - 5 maj 2008 00:43

Har sån hög feber. 39,5 och är liten, ledsen och ynklig. Nu har hon fått sig en hutt med flytande Ipren så hoppas att det tar ned febern så hon får sova.

Av Jennie - 4 maj 2008 14:21

Det är fint.

När man kan njuta av sin kopp i lugn och ro.

Av Jennie - 4 maj 2008 13:20

Nu strilar regnet, det är inte så kallt så snön den smälter bort ganska snabbt. Det är bra för sommar vill jag ha nu. Varmt och soligt så man kan vara ute mycket. Så ungarna kan vara ute mycket och ha roligt.

Det blir iaf en massa cyklande i sommar. Jag fick ju mammas cykel och vi har två stycken barnsitsar så nu E följa med och så har ju Iza sin egen cykel. Bra bra.

Iza har åkt iväg med farmor & farfar hem till dom, vi ska ju ändå dit och äta middag så de kom och hämtade henne lite för så att Emelie får vila i lugn och ro innan vi beger oss dit upp. Det var väldigt snällt.

Ska försöka röjja upp lite i köket, koka lite kaffe och ta fram strykbrädan & strykjärnet & stryka gardiner....eller nej det ska jag inte.....för gardinerna ligger i Emelies rum och hon lär ju vakna om jag går dit och bökar.....jaja......eller...hon är ju vaken fortfarande så....Nå jag börjar med att plocka upp allt käk som Emelie slängt på golvet så får vi se om jag tar ner henne igen kanske =)

Av Jennie - 4 maj 2008 07:52

Det är vad lilla barnet har blåst på nu. I ett sträck. Imponerande.

Gissa om hon kommer att vara hungrig när hon vaknar.

Vi var ute igår, mest hela tiden.

Emelie premiärkröp på gräsmattan som hade torkat upp någolunda (nu är den säkert lite halvblöt igen efter regnet), åt lite gräs, smakade på ett torkat löv och hade allmänt roligt. Iza cyklade mest hela dagen.

När kvällen kom var båda ungarna gnälliga som bara den: Iza för att hon var utmattad efter dagen ute på cykeln och Emelie för att febern stigit till 39 grader bara pang bom sådär. Så det var sängen för båda ganska omgående efter Bolli. Eller....Emelie lade jag innan Bolli var slut men jag tror nog inte att hon brydde sig värst mycket om det. Och hon sover fortfarande. Ja jag har varit och kollat så att hon lever och hon har hojtat till lite i sömnen.

Nu ska jag fortsätta äta frukost.

Av Jennie - 3 maj 2008 07:34

Denna dag inräknat alltså. Sen är det ledigvecka för älsklingen. Skönt, skönt, skönt.

Det höll på att bli tidig uppstigning idag, redan 0530 men Iza kom och lade sig med mig så vi sov till7 när den lilla väckarklockan vaknade. Nu har hon (väckarklockan) fått morgongröt och är glad. Jag ska äta vaniljyoghurt & flingor och dricka lite kaffe-sen ska jag göra mig klar så vi kan gå ut på en promenad och Iza får cykla lite.

Förhoppningsvis kommer farfar och hämtar henne...eller åker ut och cyklar ännu mer med henne =) she likes it a lot.

Jag ska försöka hinna byra gardiner i Emelies rum iallafall.....kanske mormor eller farmor vill komma ner och hjälpa mig? Ska se vad de svarar på en sån fråga!

Nåja alla...nu frukostdax.

Av Jennie - 1 maj 2008 23:15

Fy fan vad trött jag är efter en hel dag med tjat om diverse saker, skrik av olika anledningar, bråk av alla anledningar. Varför är det såhär nu?

3 dagar kvar av Nelsons jobbvecka.

Hela tiden så är det någon som ska ha något av mig. Det känns som om jag blir sliten i tusen bitar...tusen anonyma bitar för vart försvann JAG?

Vart försvann de saker JAG ville göra?

Skapa flashcards