Va?

Direktlänk till inlägg 18 februari 2008

Ni som är föräldrlediga....

Av Jennie - 18 februari 2008 12:11

berätta gärna hur era dagar ser ut.

Ja 'även ni som inte är det just nu men har varit det får gärna dela med er.

 
ANNONS
 
Kicki

Kicki

18 februari 2008 12:21

Jag är hemma med min dotter som är tio månader. Bloggar nästan varje dag!

http://kickixkatarina.bloggagratis.se

 
Malin & Milla

Malin & Milla

19 februari 2008 17:16

Nu ska du få höra på våra kuliga vardagar!
Vi vaknar mellan 9-10 (fördelen med spädbarn) sen äre matdags för pigan och sen brukar hon somna en stund medan jag äter frulle och gör mig klar för dagen. Vid 12-13 tiden klär vi på oss och tar en promenix med vagnen, för det mesta 1h.. sen kommer vi hem, och bär upp milla till vagnen på balkongen där hon fortsätter sova några timmar till.. efter 4-5h sömn äre matdags för henne och innan dess ska man helst ha hunnit förbereda middan för sen äre underhållning på hög nivå fram till D kommer från jobbet och man får avlastning.. En dag/veckan har vi mamma/barnträff med andra småttingar, annars brukar vi gå ut och promenixa tillsammans.
Hur ser din dagar ut??

http://yeahyeahmalin.blogg.se

 
Anna

Anna

20 februari 2008 06:35

God morgon!
Här vaknar vi vid sex, barnen leker medans jag dricker kaffe/the framför datorn. Frukosten intas framför morgontv:n Vid 8,30 är det dags att lämna 3-åringen på förskolan och 1-åringen somnar oftast igen vid 10 så då har jag ett par timmar att "bara vara2"(Dvs fixa tvätt, disk, städa... ;-)
lek på golvet, mat och sedan hämta storasyster. 2timmar tills pappan kommer hem som fylls med mer lek, lite datortid och mellamål.
Huvva vad tiden går...

Tack för tipsen för min tjejs bråkiga mage. Lactulosen fungerar superbra för Stella, ger henne en liten underhållsdos nu bara och är väldigt nogranna med att hon dricker ordentligt, magen sköter sig exemplariskt nu, phu!!!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Ingen bild

Beatrice

20 februari 2008 14:28

Jag är juh hemma med två tjejer om dagarna,Melvin går på dagis tisdag-Torsdag och då grejjar jag bara här hemma med tjejerna. Åker till ngn ibland,ibland öppet hus..Ja,jag tar dagen som den kommer och bara myser *ler* Inget tvång,ingenting..bara mår gott :-D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se