Va?

Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

En sådan dag...

Av Jennie - 14 februari 2008 16:27

Idag är det en sådan dag som allt känns sådär...ja vad ska man säga....sugit? Trist? Enformigt? Ja ngt sånt.

Det är som inget nytt som händer, det känns som om folk tycker så mycket om ens liv och hur man borde leva det. Det känns som om ens val inte godkänns alls...vad man än väljer så är det inte bra. Det tar bort lusten att göra saker, då känns det inte kul.

Det var fan inte ens kul att baka. Bajsmuffins. Det känns inte kul att gå och jobba imorgon. Bara boooooring.

Vad vill jag göra då? Inte fan vet jag!

Jo...jag hade velat åka ner till syster en helg och bara vara.

Jag vill träna ngt regelbundet. Kan jag få lite karaktär tack.

Jag vill ha sovmorgon. Jag vill ha ett svinkul party.

Jag vill ha ett jobb. Jag vill ha dagisplats till Emelie typ om 2 månader. Undra om man kan ringa och säga att man vill ha tidigare? SKa kolla imorgon....ja ringa kan man o även säga men sen om man får det är ju en annan fråga.

Jag vill ha stilkänsla att inreda snyggt hemma. Lite energi till att börja fixa fint.

Jag vill ha nya kläder men då måste jag börja träna först.

Jag vill ha nya tennisskor och vinterskor.

Jag vill ha en ansiktsbehandling & vaxa ögonbrynen.

Jag vill dricka en flaska rödvin nu.

Jag vill vinna en massa pengar.

Jag vill......

Ja fan jag tar tillbaka det där om att jag inte vet vad jag vill göra *s*
Och nu måste jag börja steka köttfärsen......

 
ANNONS
 
Malin

Malin

14 februari 2008 17:05

Jag vill också ha ett sviiiiinkul party! + massor med annat som du listat upp, men partyt föll mig direkt i smaken!
Vet inte ens vad vin är för nått längre! :(

http://yeahyeahmalin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 20 januari 2010 07:51

href="http://www.aftonbladet.se/nyheter/haiti/article6450835.ab" alt=""> Jag jobbar en timme för Haiti ...

Av Jennie - 25 november 2009 23:23

Nu pratar jag inte om otätade dörrar och fönster om ni trodde det. Utan om människor som finns överallt. I våran direkta närhet utan att vi egentligen tänker på det. Det kan vara grannen, en kusin, en vän, en förälder. Fundera på det du. Googla...

Av Jennie - 22 november 2009 23:47

Det har inte funnits lust att blogga men nu tänkte jag iaf göra ett litet inlägg. Jag går en påbyggnadskurs inom svetsning, Iza går på sexårs och Emelie på dagis. Stora älsklingen gör samma som förr. Sjuka har vi varit allihopa och Emelie bara host...

Av Jennie - 15 september 2009 16:16

Idag så har det varit den sedvanliga lämningen av barn på dagis och skola. Det är riktigt skönt när det flyter på som det ska. Iza är modig och går själv från bilden till skolan medans lilla mamma snällt får sitta kvar i bilen och vinka åt henne. Å...

Av Jennie - 14 september 2009 10:12

Jag har som inte idats blogga desto me rpå ett tag, men nu kändes det som ett bra läge att sitta ner och skriva något om vad som händer och fötter i vårat liv. Iza & Emelie är på skolan respektive dagis och gubben han jobbar. Jag har förmånen att f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se