Va?

Alla inlägg under december 2007

Av Jennie - 7 december 2007 19:08

Snart är det dax att lägga barnen...eller iallafall Iza, få se hur länge emelie är vaken. HAr köpt lite snarr till Idol. ska kolla finalen fast jag inte alls har följt denna säsong.

Skriver emr sen.

Sofie: jo jag kan fixa tårtor.

Av Jennie - 6 december 2007 23:32

lite bilder på nelsons arbetsplats nästan 1000 meter ner under markytan.

Av Jennie - 6 december 2007 23:22

Jag har just lagt Emelie att sova och Iza kom i säng strax efter nio. Men eftersom det har varit en lugn och behaglig eftermiddag så har det inte gjort något att de har varit vakna så länge. Hoppas bara att de sover längre än till kl sex imorgon *s*

Har inte gjort desto mer än att småpula runt här hemma, grejat och plockat. Imorgon så är det en tidig fika som gäller sen hem för Nelson ska börja tidigare (kl 12) för de ska besiktiga hans tiomiljoners borrigg =) Det tycker jag är ganska så coolt.... tio mille alltså....tänk vad man hade kunnat göra för de pengarna =) Jag ska leta reda på en bild och lägga in den så får ni se =)

Johanna: Jag gör tårtor till lite nära och kära och andra som vill införskaffa en tårta made by me =)

Av Jennie - 6 december 2007 08:56

Emelie har vaknat fler ggr inatt, jag är trött som få och arg, på dåligt humör, sur och less. Och ledsen. Jag känner mej slutkörd och utmattad. Jag är inte glad över något just  nu och jag bryr mig inte om att nån annan är ledsen. Det är en ond cirkel och jag vet inte vad jag ska göra åt den? vad ska jag göra för att komma ur detta? Det orsakar sår som kanske inte går att reparera. Vad ska man göra?

Av Jennie - 5 december 2007 21:59

ja för fasen. Här sitter jag i min ensamhet och dricker glögg......starkvinsglögg. Vad ska man annars göra när man är ensam *s*

Lite glögg är bra för hälsan. Läste nyss ett tidigare inlägg om limpmacka med sotarskinka....ååh jag vill ha men givetvis är både limpan och skinkan slut...hur kan det få hända? Bajs.

Nä jag har absolut inget vettigt att berätta åt er.....så byebye

Av Jennie - 3 december 2007 22:14

fdg

Av Jennie - 3 december 2007 22:09

med smör, ost och sotarskinka med vitlök har jag minsann suttit och tryckt i mig =) en jävla massa skivor vart det men ack så gott. Får nog ta en ordentlig prommis imorgon efter jag har lämnat Iza på dagis. Hoppas att det inte är alltför svinkallt.

Eftermiddagen har gått ganska fort, mamma var förbi en sväng och sen när hon gått var det bara att göra klart snorisarna o slänga dem i sängen =)

Båda två somnar så fort att det är otroligt =) Skönt, jag tror nog att jag oxå ska dra mej upp om ett tag...kanske avrunda med att hänga upp tvättade handdukar o ta en kopp te......fast säkert blir det mkt mer än så att göra om jag känner mej själv rätt *s*

Silver: det är med utstickare från kakburken.se Hur smidigt som helst att göra =) hade jag försökt göra själv hade det nog inte blivit några flingor alls *s*


Av Jennie - 3 december 2007 14:27

har vi gjort idag känns det som. Okej jag har gjort en tårta men sen har jag inte hunnit med mer än att plocka o städa. Vad är det för mening egentligen...att städa  när det efter frm minuter ser lika stökigt ut igen?

Nelson åkte nyss till jobbet och jag har lurat hit Jocke & Emma att äta med oss för det är så förbenat tråkigt att vara ensam. Bläbläbläblä. Jag avskyr det verkligen.


Ovido - Quiz & Flashcards