Va?

Alla inlägg under december 2007

Av Jennie - 15 december 2007 21:02

Försöker vänta in i det sista med att lägga Emelie så hon är ordentligt trött. Hon har smällt i sig en massa gröt, lekt på golvet o i gåstolen o nu åker hon omkring o bajsar så det luktar en jävla massa *s*  Blir byte av blöja o sen i säng. Nelosn är hos Mukka o käkar middag o glor på film. En killmyskväll....hehe. Han kommer väl hem runt 23 - 24 tiden för det är även hans natt inatt. Spänki.

Det är bagarstuga här. Har gjort vaniljmousse o så ska jag baka en chokladkaka.

Av Jennie - 15 december 2007 11:35

Ja det har det verkligen varit. Projekt "sluta äta på natten" gick över förväntan. 3 ggr har E vaknat o Nelson har gått in till henne, klappat lite på huvudet o så lagt sig i gästsängen o så har E somnat om själv...ja det har även pappsen oxå gjort men det är ju en annan femma *s*

Jag har sovit till halv tio ungefär o de två andra till ca elva. Iza har sovit över hos mormor och är väl snart på väg hit. Men iallafall så är jag supernöjd med dagens resultat.

Ska försöka mig på att göra bananmousse idag, Sofie-jag tänkte om du ville smaka på den o ha det i tårtan? Jag kan komma förbi så får ni smaka. vad tror du om det?

Nu ska jag göra mej iordning så man kan sätta igång med saker o ting.

Av Jennie - 13 december 2007 22:15

Det är inte bra det, inte på längre sikt iaf. Jag är så trött att jag mår illa på eftermiddagarna och kvällarna. Nu måste det skärpas till ett hekto eller två.

Idag har det varit luciatåg å dagis med fika efteråt, hon var så himmla fin våran lilla tjej...eller lilla och lilla...nästa Fredag fyller hon fyra år. Tänk.....fyra år alltså. *kärlek*

Det har varit full fart hela dagen och det är ju bra så man har hållit sig vaken. Men nu ska jag fan sova tidigt så man kanske är människa imorgon =)


Malin: det är bara att beställa om ni vill det =) jag kan fixa.

Silver: Jag tog gul och röd sp och blandade ihop dem så det blev ungefär som marmorerat. Mestadels gult eftersom det röda lätt kunde ta över. Superkul å nu vet men det oxå =)

Av Jennie - 12 december 2007 21:52

gårdagens tårta.

Nu ska jag stryka o lägga upp lucialinnet

Av Jennie - 11 december 2007 14:26

tårtan klar. nu ska jag duscha o greja.

Av Jennie - 11 december 2007 08:24

Sova tidigt alltså. Emelie hade välldans ont i munnen o bet o dreglade o smackade o ville absolut inte sova. Hon bara grinade när man lade henne i sängen. När hon var uppe så klagade hon "mammammmammmmm" varvat med lite lek o skratt, Nelson var uppe med henne till typ 0130 tror jag. Sen så kom han upp med henne o så var det lite snuttande så blev hon tyst. Hon har iaf inte sovit ngt bra alls utan vaknat 3 ggr.

Förde Iza till dagis nyss o ska ta mej en morgonfika för att sen börja med Anders tårta. Spänki spänki. Kul att man har en sambo som gillar att komma med ideer. Foton kommer sne.

Ont

Av Jennie - 10 december 2007 22:33

Fan så ont jag har i mitt bäcken. Det börjar där i svanken ungefär o så känns det som om benen ska lossna...typ som på Barbiedockorna ni vet...det säger "plopp" när man drar loss benen. Sen så strålar det runt höfterna o ner i benen på sidorna o framsidan av benen. Små ilningar av smärta hela tiden. Jag smörjer med Zon men det hjälper inte så värst mycket. Jag hade velat ha starkare varor men det msåte läkarna skirva ut. Har jag lika ont imorgon på morgonen så ringer jag vårscentralen o ber om råd. Kan det vara av graviditeten som kommer nu? 7 månader efter? Har för mig att jag har hört om sånt.....vilket skit isåfall.

Dagen har varit ganska lugn, har testat svart vinbärs moussen och den var kanongod. Bra då vet man det iaf.

Nelson och Iza har kört skoter o varit ute en massa idag, mkt bra.

Jag har hälsat på Katja. Mkt bra det med =)

Av Jennie - 10 december 2007 11:15

Jag har mått som en kratta sen i Fredags...mår illa men inget annat händer. Knäppa saker.

Idag är det Mpndag igen, jag har fått mig en liten sovmorgon så nu är man lycklig igen =) Helgen har varit jobbig pga all utebliven sömn som börjar ta ut sin rätt nu. Emelie håller på att få tänder i överkäken och är lite gnagig, dreglig o gnekig. Jag hällde just i henne lite aövedon o la henne att sova. Hoppas att tänderna kommer fram snabbt.

Har just bakat en tårtbotten, ska göra en enkel tårta idag. En med svart vinbärs mousse.

Helene undrade om tårtorna, lite recept o sånt. Jag köper de där tårtbottnarna som finns på affärerna (lite fusk men vafasen tårtorna blir ju smaskiga hehe), sen så beställer jag mousseerna från kakburken.se Jättebra sortiment och ganska snabb leverans. Samma med all marspian o sugarpaste, de kommer oxå från kakburken. Sen är det bara fantasin som sätter stopp för hur tårtan ska bli. Jag gillar att experimentera och prova nya smaker tillsammans men olika bär och nån mousse är aldrig fel. Det är ens egen smak som väljer. Rosorna gör jag snabbt med en "utstickare" som oxå kommer från kakburken. Där finns det massor att botanisera bland så surfa dit o kolla =)

nu ska jag greja lite i köket.

Skapa flashcards