Va?

Alla inlägg under oktober 2007

Av Jennie - 11 oktober 2007 07:47

Nu måste vi verkligen täta köksdörren!!!

Nu när det bir kallare så märks det verkligen. Det var attans kallt när jag och Iza steg upp på morgonen. Blir att inhandla tätningslister (nya alltså) och kanske ngt annat som behövs för att det ska bli lite mindre drag från den dörren. Stackars Emelie kommer att bli en isbjörn när hon ska krypa omkring på golvet i vinter.

Fiskan idag för Iza och meddela att det blir byte till dagis för hennes del så nästa Torsdag blir alltså sista dagen för henne.....måste ta och baka lite tårta och bulla för att ha avslutningskalas då. Det känns skönt (för min del) att hon får byta så hon inte blir helt ensam när hon börjar skolan (om typ 2 år), att hon  får kompisar härikring som hon kan leka med osv. Men det känns ändå himmla jobbigt (för min del igen) eftersom det har varit en sån trygghet att kunna lämna sitt barn hos någon som man verkligen litar på och känner sig trygg med. Det är jobbigt att vara vuxen *s'

Nå nu ska jag göra oss iordning så vi kommer i tid till Fisken.

Av Jennie - 10 oktober 2007 07:42

Vi bestämde oss för att återvända till brottsplatsen. Det var inte så farligt stökigt och förjävligt snygga tapeter, det kommer att bli toppen. Vi hade dock felberäknat antalet rullar så imorgon ska vi åka och köpa 2 till. Sen ska det bytas golv och så är det klart. Helt sjukt fint alltså =)

Vi har sätdat och plockat, vikt in kläder i garderoben, rensat lite. Emelie håller på att växa ur stl 68 med raketfart, bara att plocka fram 74:orna.

Izas sommarkläder ska packas ner i väntan på att Emelie blir så stor.....


Den 22:a så ska inskolningen på Lilla Björns dagis börja för Iza. Undra hur det kommer att gå att byta från hennes älskade dagmamma? Jag hoppas verkligen att det går bra och att hon kommer att gilla att gå på dagis och få mer kompisar här i områdena. Det ska blir ganska skönt att slippa packa in i bilen och åka iväg varje dag.

Av Jennie - 9 oktober 2007 07:40

Iza har varit hos dagmamman, medans vi andra har grejat på lite.

Nelson har slipat väggarna hemma så jag har varit hem och städat nu på kvällskvisten. Snacka om att slipdamm lyckas ta sig in överallt. Iallafall så har vi fått dammat varenda plagg i klädkammaren *s*

Sover fortfarande hos mamma.

Av Jennie - 8 oktober 2007 09:46

Nu märks det verkligen att vintern är nära. Kallt och blåsigt är det. *brrr*

Iza har skeppats till dagmamman, tapeter med tillbehör är hämtade, Emelie sover så nu är det bara att vänta tills hon vaknar så man kan börja greja där i trappen. Älsklo ska hämta trappställningen så han kan lasera taket innan tapetseringen börjar...för man vill ju inte ha färgfläckar på nya tapeter heller.

Ska väl baka lite för ovanlighetens skull =) Har faktiskt inget alls i frysen o det kan ju vara kul när man får gäster....lite bulla eller ngt att bjuda på istället för hårdbröd o smörgåsrån *s*

Nå nu ska jag greja lite innan jag ska göra ngt annat =)

Av Jennie - 8 oktober 2007 07:38

Idag så har det blivit en liten reparationsverkstad hemma hos oss. Nelson har laserat taket uppe i hallen och sen spacklat väggarna i trapphuset o hallen, här ska det minsann bli fint =)

Jag och tjejerna har bosatt oss hos mamma för några dagar.

Av Jennie - 7 oktober 2007 09:42

Eftersom Iza sov hos mormor så har jag o Emelie haft en lugn o skön morgon. Välbehövligt.

Vädret var sugigt så vi har bara varit hemma. Iza kom ner vid 12 snåret, hon har suttit o pysslat med lite småsaker o varit jättelugn.

Åt middag när Nelson kom hem o åkte sen till svärmor o svärfar o hälsade på. KOllade lite resor o snackade om nästa års resa. SPänki spänki. Det blir Alcudia vi åker till =)

Av Jennie - 6 oktober 2007 09:36

Älsklingen jobbar helg så jag o brudarna är själva.

Det har varit full rulle heeela dagen. Iza har varit på badis med farmor i över två timmar, hon har simmat och plaskat och haft jätteskoj. Jag och Emelie har varit på stan med mamma och shoppat lite o fikat. På eftermiddagen har vi haft middagsbjudning (vilket roligt ord, låter fint) för farmor, mormor, morbror O Emma. Välldans trevligt. Tacokyckling, ris o sallad. Tille fterrätt blev det tårta. Iza ville sova över hos mormor så jag o Nelson hade en myskväll med godis o folm efter E hade somnat. En gammal men rolig film som måste ses: Delerious. Eddie Murphy kör stand up. Snacka om att man får skratta =)

Av Jennie - 4 oktober 2007 21:48

Ja vad är det som händer? Tiden bara försvinner som glass i solsken om man säger så. Jag hinner inte med någonting och stressar bara runt som en virrig höna. Det är inte kul men....

Iallfall så vänder Emelie på sig från rygg till mage mest hela tiden, det ploppar upp tänder så hon är ganske gnällig och så fick hon sin 6 månaders spruta i Tisdags. Det gick bara bra trots att hon var ledsen. Nelson jobbar eftermiddag denna vecka så jag har svintrist, tur attd et finns snällisar som kommer och håller mig sällskap =)

Ovido - Quiz & Flashcards