Va?

Alla inlägg under oktober 2007

Av Jennie - 18 oktober 2007 16:13

Jahapp, nu var det Izas tur att bli förkyld, näsan rinner som en kran på henne. Hade tänkt att gå o bada med henne men inte när hon är så snorig alltså. Och jag har varit sååå trött hela dagen så jag gissar på en förkylning som är i antågande för min del med. Jaja det är inget att göra åt än att bulla upp med halstabletter, nässpray o alvedon. Tur att båda brudarna gillar alvedon *s*

Bakade chokladkaka igår, två st, och den ena blev till tårtbotten idag med päronmousse mellan =) det blev helt okej. Snart kommer mitt paket med orange o svart marsipan. Jag ska försöka mig på en halloweenpumpa tårta =) spännande värre =)

Av Jennie - 18 oktober 2007 07:43

Idag är det dax för dagiskort =)

Så alldeles strax ska jag uppo väcka Emelie, amma henne sen på kläderna och iväg. Iza är strax klar.

Av Jennie - 17 oktober 2007 18:28

Vi har varit på stan o fikat, jag och brudarna. Sen har Emelie tagit en tuppis i vagnen medans vi prommade runt på stan o kikade lite i affärer. Det är inte så himmla skoj att gå med barnene ftersom leksaksaffären är den populäraste affären att besöka. Nåja, vi åkte hem och så var det mellisdax för Iza o mat för Emelie sen sova för den unga damen.

Jag gjorde köttgryta med ris till middag o svärmor joinade oss. Nu så har jag en chokladkaka i ugnen o resten av gänget är i vardagsrummet o härjar. Iza ska bada o tvätta håret så hon blir fin imorgon till fotograferingen. Spänki spänki. Morgonen blir jäktig, halv nio ska de vara på fisken.

Kanske återkommer senare.


Av Jennie - 17 oktober 2007 08:44

Natten har varit upphackad...Iza har sovit så ororlig o haft värsta skriken för sig i sömnen så jag har vaknat typ 1000 gånger känns det som. Hujja. Tur att det finns kaffe. Emelie den lilla sjusovaren sussar ännu och ingen kan vara gladare än jag =) man ska inte väcka den bebis som sover =)

Idag blir det lite ärenden att göra, saker att fixa, tapeter att hämta så våran hall blir klar nån gång. Förhoppningsvis till helgen =)

Av Jennie - 17 oktober 2007 07:46

Jag tycker att jag springer runt runt och försöker hinna med saker men det slutar bara med att jag blir stressad och irriterad. Och så får jag dåligt samvete för att jag fräser å snäser åt alla. Hmm kanske dax för semester eller?

Av Jennie - 16 oktober 2007 08:41

Det snöar och regnar om vartannat.

Iza hade dagmammadag och jag o Emelie har varit hemma. Fick trevligt sällskap av Camilla, vi fikade o surrade skit, beställde grejer från Panduro.

Hämtade Iza halv tre, åkte hem o började med maten. Agerade taxi åt svärmor o sen hem. Mamma kom förbi o hälsade på och lite senare kom Jocke o Emma. Alltid skoj med besök =)

Kollade DH och käkade snask. Välförtjänt snask minsann.

Av Jennie - 15 oktober 2007 08:39

Alltid Måndag.....medans Iza har varit på kyrkans barntimma har jag och Emelie varit på stan o fikat, strosat och varit på banken.

Hämtade Iza kvart i tre och sen åkte vi ner till LKAB o hämtade upp Nelson. Ugnspannkaka till middag. Gott.

Bakade pariserbullar på kvällen, jävligt gott det med =)

Av Jennie - 14 oktober 2007 08:38

Det har varit en himmla massa tårta i helgen alltså. En på Fredag o en på Lördag. Det var 40 års partaj i Lördags, jag var dock nykter. Men det var skoj ändå.

Söndagen har varit lugn o skön.

Ovido - Quiz & Flashcards