Va?

Alla inlägg under augusti 2007

Av Jennie - 4 augusti 2007 08:48

Japp det är var det är i helg. Men det tråkiga är att för varje år som går så blir den mindre och mindre, det känns som att det är så med varje marknad som är här i stan. Tråkigt. Jag kommer ihåg när man var mindre så var ju marknaden värsta roliga grejen att gå på. Massor med folk o saker osv. När man sen kom upp i ålder så var det ju så himmla skoj att gå ut på krogen för det var ju alltid miljoners med folk överallt....nu vet jag inte riktigt....så mycket folk är det väl ändå inte....


Iallafall så har vi fått sova till 0730, helt okej. Nu så ligger Emelie i sin vagn o ska sova en stund sen så blir det väl att ta sig en dusch o göra sig iordning inför dagens strapatser.

Av Jennie - 2 augusti 2007 07:54

Jag blir tokig alltså. När ska jag få tid att ens försöka träna? Komma i form det minsta!

Jag försökte mig på att testa träna efter en 20 minuters pilates skiva. Gick det? Jodå nog kändes det men efter 5 minuter så började Iza att skrika och gorma om att hon inte ville träna nå mer. Hon hade sin matta brevid mig och lekte att hon tränade där. men nähä så dög det inte åt unga damen utan hon bara gormade och betedde sig så hur lätt var det att höra vad instruktören sa. Så det var bara att ge upp. Vad kul.....not.

Av Jennie - 1 augusti 2007 07:24

Idag så har Nelson börjat att jobba, uppstigning kl 0530 ungefär. Emelie var hungrig dåså hon tog sig en slurk i sömnen och fortsatte att sova men en timma senare så var hon klarvaken och låg o vred sig o pratade i sängen. Iza vaknade smtidigt så det var bara att stiga upp. Nå ganska skönt för att då vet man att kvällen blir normal (för Iza alltså) och tidig.

Bakade en sats kladdkaksmuffins och vaniljbullar igår. Tänkte baka mer bullar idag så att man har till Emelies dop. Samma dag som Emelie föddes så föddes det en annan liten tjej som fick namnet Isabelle. Det skiljer bara ca 3 timmar mellan dom, hon och hennes föräldrar är oxå från Kiruna och jag är bekant med killen sen tidigare (Moffis kompis) och iaf så låg vi i salarna brevid varandra och nu visar det sig att de små tjejerna ska döpas samtidigt i samma kyrka, Ganska så coolt =)

Idag är det dax för att väga och mäta Emelie å sen ska vi till min farbror och hälsa på så att Iza får leka lite med min kusin Lova.

Själv har jag klippning och färgning på mitt schema idag =) Very najs att få nån ordning på frisyren, det var som ett tag sen jag klippte mig...typ i ....mars? Februari? Ja där nån gång.....

Skapa flashcards