Va?

Alla inlägg under juli 2007

Av Jennie - 23 juli 2007 17:02

Vi har varit runt och rantat lite. På Mio i jakt efter en vit byrå, på stan o fikat o så sen var jag och Iza o handlade på Coop medan Nelson & Emelie stannade hemma.

Klaasikern köttfärssås & spagetti till middag och nu kollar Iza Björnbröder och jag sitter här en liten stund.

Nu ska jag börja med havregrynsgröt till frukost och det ska gälla framöver. En sötsak/dag. Och minst 4 Pilatespass/vecka. Tror ni att jag kan hålla det? Förhoppningsvis.

Och ja...lite promenader oxå, har bett Linda dra med mig när hon går ut på sina promenader =)

Av Jennie - 23 juli 2007 09:17

Lite bilder har jag här =)

Av Jennie - 23 juli 2007 09:11

Jag känner mig som en telefonist, har suttir och ringt runt till diverse instanser nu på morgonen. Tur att man är en van telefonpratare *s*

Nå iallafall så misstänker vi att det är en fuktskada uppe i ena toalettväggen *morr* så vi måste få hit Anticimex som kan kolla upp sådant. F-bolaget har jag oxå pratat med plus (helt annat ämne) Jukkasjärvi församling om tiden för Emelies dop. När jag ringde o bokade kyrkan så glömde jag bort att kolla tiden och det är ju bra om man vet den när man skickar ut inbjudningskorten *S*

Vi ska åka iväg på Mio o kolla om de har nån fin vit byrå på rean. Sovrummet börjar äntligen bli klart....frågan är bara om det får vara klart eller om det blir rivning av vägg om det nu är en fuktskada. Har man hus har man aldrig slut på saker att repa o göra. Nåja bara det blir bra i slutändan.


Av Jennie - 22 juli 2007 17:26

Vi har grillat hampis till middag. Smaskens alltså och så vart det 1½ grillad majskolv till det. Min nya passion =) majskolvar.

Det är en trött dam vi har här. Inte underligt när man somnar sen o vaknar tidigt.

Vi har varit hos kusin och lekt, Iza o Alvin har sprungit omkring på deras stora gård så jag tror att det blir trötta barn ikväll.

Av Jennie - 22 juli 2007 08:01

Varför är det så att barn vaknar tidigt när de lagt sig sent? Borde de inte sova längre då? Man ty cker ju det men icke sa nicke. Inte min tjej iallafall. Mellan kl 6 -7 har hon legat och petet på mig och gnällt att vi ska stiga upp. Sen blev hon megasur när Nelson sa att hon skulle lämna tutten sin uppe när de skulle gå ner. SÅ ännu en skojig morgon med bråk och grinande. Jag försöker verkligen ignorera hennes surande men ibland så provocerar hon verkligen mig. SOm igår när jag sa att hon skulle borsta tänderna o sen håret innan vi åkte upp på stan, då började hon skrika och grina o när jag då sa att sluta skrika (ett antal gånger) så tittade hon på mig och bara fortsatte. Sista varningen löd: sluta skrika annars får du gå på ditt rum o lugna ner dig. Vart hon tyst? Nejdå utan hon kollade bara på mig och skrek ännu högre. Najs. Så det var bara att bära upp henne.

Nu så har iallafall Emelie somnat så då kan jag få fika frukost i någolunda lugn och ro. Kanske t.o.m ta en dusch utan att känna pressen. Idag ska vi försöka vara ute mycket och rasta Iza så hon får leka av sig ordentligt =)

Av Jennie - 21 juli 2007 09:34

Å vad kul det är med bråkiga barn. Iza bara söker konflikter hela tiden. Spelar ingen roll vad man än gör så ska det bråkas på något sätt. Och givetvis idag när jag känner mig säck, då ska det bråkas hela tiden. Skrikas och muttras när det inte går hennes väg. Ganska så enerverande att höra.

Av Jennie - 21 juli 2007 08:32

Älskling har åkt till skogen med min kusin Jimmy och blir borta hela dagen. Tråkigt för man är ju van att alla är hemma men men det går ju det med. Ska på stadens torg med barnen och förhoppningsvis mamma min. Känner mig himmla matt och orkeslös, undras om det kan vara en förkylning eller något på gång? Den som lever får se.

Det är roligt det här med barn: här har man inrett ett kombinerat data/lekrum men ändå så släpas leksakerna ut i vardagsrummet. Varför? Nå bara Iza leker lugnt ett tag så är jag glad, städa bort får vi göra sen.

Emelie har börjat skrika höga glädjeskrik plus att hon försöker skratta, det är hur gulligt som helst =)

Nu så sover hon och Iza leker så jag ska gå och fika mera frukost. Man behöver gansak mkt att äta när man helammar har jag märkt.

Hej från Svullot *s*

Av Jennie - 20 juli 2007 08:21

Ännu en Fredag att uppleva.

Emelie vaknade och var lite hungrig där vid 5-6 tiden, skoja att man är som en zombie när man sitter där på sängkanten och ammar, måste se väldigt roligt ut *s* Ögonen hålls knappt uppe och en unge som smaskar hejvilt i famnen.

Nå uppstigning strax före 8 med Iza. Det är ganska så skönt att vi har våra lugna stunder på morgonen innan de andra två sjusovarna masar sig upp.

Idag ska jag ta med mig Emelie och ta en fika i lugn o ro medans Nelson och Iza gör nåt annat. När man är ledig alla tillsammans så blir det inte mycket som man gör ensam....och jag behöver egentid mellan varven. Än så länge nöjer jag mig med att ta en fika på stan o så men längre fram så är det planerat att åka till Piteå och hälsa på syster en helg för mig själv.

Nu så lite frukost och sen så köra hårt resten av dagen.

Ovido - Quiz & Flashcards